RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heath Ledger bisatt

Sist oppdatert:
Over 100 personer møtte frem for å hedre Heath Ledger. Se video.

(SIDE2): Både familie og venner hadde møtt frem i Heath Ledgers hjemby Perth for å ta farvel med den populære skuespilleren, som ble funnet død i sin leilighet i New York 22. januar i år.

Les mer:«Tragisk, brått og tilfeldig»

Se bilder fra minnestunden nederst i artikkelen

Ledgers tidligere forlovede, Michelle Williams, ankom sammen med Ledgers far Kim Ledger, moren Sally Ledger-Bell og søsteren Kate Ledger på Penrhos College, etter at de fleste andre hadde ankommet.

Williams hadde ikke med seg Mathilda, den to år gamle datteren hun har sammen med Ledger.

Det var flere stjerner til stede, blant annet Cate Blanchett, som spilte mot Ledger i Bob Dylan-filmen «I'm not there». Den australske modellen Gemma Ward var en av de første som ankom. Ward har tidligere datet Ledger.

(artikkelen fortsetter under)

215197

Ifølge Kim Ledger ville seremonien på skolen etterfølges av en privat begravelse i Perth. Faren ba om at pressen holdt seg unna begravelsen, og fortalte ikke når og hvor den ville finne sted.

- Begravelsen vil bli veldig, veldig privat, og det vil bare være ti personer til stede. Bare den nærmeste familien, og ingen flere, sa han på en pressekonferanse utenfor huset til sin tidligere kone.

- Dette er en veldig trist tid. Vi synes det er vanskelig nok å klare oss, uten at alle andre i hele verden bryr seg. Men, vi setter også virkelig pris på alle støtteerklæringene vi har fått fra hele verden, sa Kim Ledger.

Flere medier har meldt at Heath Ledger ble kremert.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les mer om Heath Ledger:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere