RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heaths enke: - Sorgen blir bare verre

Sist oppdatert:
Michelle Williams om tiden etter ektemannen Heath Ledgers død.

(SIDE2): Heath Ledgers enke Michelle Williams snakker ut om ektemannens død og sine holdninger til paparazzier i nytt intervju.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ifølge Splash News skal Williams ha fortalt i et intervju til Newsweek at hun synes det er svært vanskelig å gå videre etter Ledgers død.

Den unge skuespiller døde etter en overdose i januar i år, og siden har Williams vært et yndet mål for Hollywoods paparazzier.

LES OGSÅ:- Ledgers datter arver alt

- Sorgen blir bare verre
- Sorgen er som en elv, den er konstant i forandring. Jeg våkner opp på et litt annerledes sted hver dag, skal «Dawson´s Creek»-stjernen ha fortalt i intervjuet.

- På mange måter blir sorgen bare verre. Det er litt merkelig, for jeg er vanligvis en svært optimistisk person, skal Williams ha sagt.

Ifølge Newsweek skal hun spontant ha brutt ut i gråt når Heath Ledgers navn kom opp under intervjuet.

- Det er så utrolig trist. Jo lengre tid som går, jo mer savner man personen», skal en gråtkvalt Williams ha sagt til Newsweek.

Langer ut mot paparazzier
I intervjuet med Newsweek delte Williams også sitt syn på paparazzier.

- Det brenner inni meg når jeg tenker på alt det folk har gjort for å komme innpå meg og min datter.

Jeg vil ikke glemme det, og jeg støtter det overhodet ikke. Jeg vil ikke at min datter skal vokse opp med følelsen at hun blir spionert på eller truet, slo Williams fast.

Villig til å ende karrieren
Og dersom paparazziene ikke klarer å beherske seg, er Williams villig til å slutte som skuespiller.

- Dersom det kommer til et punkt der jeg føler at jeg ikke har kontroll over mitt eget liv, er det slutt, sier hun og legger til at hun syns det hadde vært trist å måtte slutte som skuespiller.

- Det å være skuespiller har gitt meg selvtillit. Jeg driver jo med det jeg elsker, men det kommer med en vanvittig bagasje. Nå tar hun et år fri fra skuespilleryrket for å være mor for sin datter Matilda.

LES MER:Må heles etter Heaths død

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere