Heftig catwalkmote i New York

Moteekspertene har hevdet en stund at moten fremover vil fjerne fokuset på bar hud. På helgens motevisninger i New York var det litt av begge deler. Bildene ser du her.

13.09.04 12:58

Foto: Scanpix

Voksnere mote
Utover høsten vil stadig mer av klærne som viser bar hud forsvinne, og det vil bli mer påkledd mote på catwalkene og i motebildet generelt fremover, mener Jan Rundgren, kreativ sjef i Svenska moderådet.

Allerede nå kan man se det på høsten mote. Disse plaggene har mer tøy og de er ikke like tettsittende og avslørende som tidligere. Klærne for unge jenter vil bli litt mer damete og voksne i tiden fremover spår han, ifølge Aftonbladet.

Vårens trender
I helgen var både kjendiser som Lil Kim (bildet over) og Jack Nicholson samlet sammen med journalister og bransjefolk i New York for å overvære Olympus Fashion Week. Her fikk de se beste års vår- og sommermote.

Jack Nicholson var nok ekstra interessert ettersom datteren Jennifer Nicholson var blant designerne som viste frem sine kolleksjoner. Supermodellen Naomi Campbell var blant modellene som gikk på catwalken.

For de som ønsker seg mer påkledd mote så er trøsten at den er på vei. For de som liker litt mer utfordrende mote er trøsten at den fortsatt er der. Bildene ser du i galleriet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag