Gå til sidens hovedinnhold

Heftig vind, men lite dramatikk på Vestlandet

Oslo (NTB): Meteorologenes OBS-varsel om vind opp i storms styrke utsatte steder på Vestlandet slo til torsdag, men det hele forløp uten dramatikk.

- Det er stort sett over, og det gikk veldig bra sier vakthavende meteorolog Kjersti Opstad Strand ved Vervarslinga for Vestlandet til NTB torsdag ettermiddag.

Hun og kollegene varslet kraftig vind fra sørøst på Vestlandet, i Trøndelag og Oppland, og det holdt stikk, forteller Strand.

- Tidlig i dag var det fullstorm fra sørøst i den nordlige delen av Nordsjøen, og vi hadde stiv og sterk kuling som middelvind på kysten og på fjellet, forteller Strand. Enkelte utsatt steder var det sågar liten storm.

- Men det var nok ikke så dramatisk for folk flest, selv om enkelte trær kan ha blåst over ende og folk har kjent vinden på kroppen og tatt sine forholdsregler.

På kysten og i fjellet i Sogn og Fjordane kan det fortsatt komme en del vind utover ettermiddagen, og det er sørøst sterk kuling på kysten av Trøndelag. I Oppland er vinden ikke fullt så kraftig. (©NTB)

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen