Hege syntes det var vel mye motstand i fiskestanga

Foto: Stian Kolaas (Privat)

90 kilo tung fangst skapte kaos i båten. Se video!

12.07.13 09:13

(SIDE2): Et stykke ut i det karibisike hav utenfor turistparadiset Cancún i Mexico fikk samboerparet Hege Christoffersen (29) og Stian Kolaas (35) oppleve en fisketur de sent vil glemme.

Se video under!

Tidenes fisketur
Hege og Stian reiste avsted på en seks timer lang fisketur sammen med fem andre turister og tre fiskere i en stor båt. Håpet var å få noe gøy på kroken, men ingen av dem hadde hva Hege ville hale i land.

- Alle spøkte med at det var typisk at det var jeg som kom til å få den største fisken. Etter noen timer med fiske av en del småfisk, brukte vi disse som agn for større fisker. Jeg trakk opp to små, på cirka fem kilo, og syntes egentlig at de gjorde grei motstand, så da jeg fikk fiskestangen siste gang, ville jeg egentlig ikke si at det var veldig tungt, forteller Hege til Side2.

Tung fangst
Men før du drister deg til å lese videre på denne artikkelen, er det vitkig å komme i riktig stemning. Vi har derfor lagt inn alternativ bakgrunnsmusikk for de som vil ha det:

HTML EMBED

Hun hadde ingen anelse om at fangsten ville bli tyngre enn småfisken hun til nå hadde dratt ombord.

- Etter hvert var det såpass motstand at jeg til tider ikke fikk sveivet, men bare måtte holde i stangen og bruke hele kroppen. Da begynte guttene å fleipe med at det sikkert var en hai. Jeg brukte vel nesten 10 min på å få den til overflaten, og ble utrolig sliten i armene! forteller hun.

Se video under:

HTML EMBED

- Da den kom til overflaten trodde jeg virkelig ikke det jeg så, helt utrolig å se en slik skapning, og da i enden av snøret. Det ble full ståhei i båten da vi så at det var hai, helt kaos. Alle ville ta bilder og filme. Etter en stund kuttet fiskerne snøret og ga beskjed om at den var for stor å ta ombord i båten.

Og det var heller ingen småtass av en hai fikk det norske paret bosatt i Bergen vite.

- De anslo den til å ligge på 200 pounds eller rundt 90 kilo. Det ble plutselig tidenes fisketur! sier Hege.

Foto: (Privat)

Har du en god fiskehistorie fra årets sommerferie?

Tips nettavisens haipatrulje her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.