RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høegh selger Holmenkollen Park

Sist oppdatert:
Høegh-familien selger nå det profilert Hlmenkolle Park Hotel til driveren Rica og Eiendomsspar
Rica Hotels ASA har i felleskap med Eiendomsspar AS og Rica Eiendom AS inngått avtale om kjøp av eiendommen Holmenkollen Park Hotel for 380 millioner kroner.

Selger er rederfamilien Høegh som selger hotellet gjennom sitt Høegh Eiendom AS.

Holmenkollen Park Hotel har vært drevet av Rica Hotels siden 1986 under navnet Holmenkollen Park Hotel Rica. Rica Hotels ASA har en leieavtale som løper i ytterligere 14 år og som ikke påvirkes av kjøpet.

Eiendomsmassen er på rundt 29.000 kvm og tomteområdet på 37 dekar. Årlig leieinntekter for eiendommen er for tiden på tundt 26 millioenr kroner.

Hotellet er et av Nordens ledende konferansehoteller og har 220 hotellværelser, restauranter, barer og meget gode konferansefasiliteter.

Eiendommen vil bli eiet av Eiendomsspar AS med 50 prosent, Rica Eiendom AS med 25 prosent og Rica Hotels ASA med 25 prosent.

Det vil i løpet av 2005 bli foretatt moderniseringsarbeider ved hotellet. Disse arbeidene omfatter oppussing av hotellværelser, lobby, SPA og utstillingsarealer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere