Gå til sidens hovedinnhold

- Hei, det er Barry fra D.C. som ringer

Guvernør Tim Kaine fikk seg en overraskelse på direktesendt radio.

Guvernøren i Virginia Tim Kaine hadde rustet seg for å svare på innringerspørsmål i radioprogrammet «Spør guvernøren» på den amerikanske radiostasjonen WTOP tirsdag, men ble satt ut da han hørte hvem som var i den andre enden.

Det var nemlig ingen ringere enn Barack «Barry» Obama som ringte.

- Oh, my gosh, lo guvernør Kaine overrasket da han forsto hvem han snakket med.

Hør hele innslaget her.

Klaget på trafikken
Presidenten benyttet «spørretimen» til å ta opp trafikkproblemene på en beryktet veistrekning i Nord-Viriginia, men det varte ikke lenge før presidenten droppet trafikkproblemer og hyllet guvernørens innsats.

- Jeg vil egentlig bare fortelle deg hvor stolte vi er av å ha deg som guvernør i Virginia, sa presidenten på direkten.

Han benyttet også muligheten til å ønske sin partifelle og familien «alt det beste i julen» etter en glimrende periode i tjenesten.

- Vi regner fortsatt kona di som litt smartere enn deg, på samme måte som jeg tror folk tenker det om førstedamen. Men du og jeg må holde sammen, siden vi er gift med kvinner som er bedre enn oss, spøkte Obama.

Overrasket alle
Det var ikke bare Kaine som ble tatt på sengen. De videre sendingene på WTOP ble to minutter på etterskudd med trafikk- og værmeldinger.

Obama hadde timet telefonsamtalen sin bra. Anropet kom nemlig på guvernør Kaines siste opptreden på det månedlige innslaget «Spør guvernøren».

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken