RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heidi Løke: - Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg

 
 
Sist oppdatert:
Lillesøster Heidi mener det er en av Frank Løkes uvaner.

Handballprofilene og søskenparet Heidi (35) og Frank Løke (38) skaper begge overskrifter, men av ganske ulik karakter. 

 - Uansett hva han gjør, så skal han kle av seg, sier Heidi om broren, ifølge Se og Hør.

Hun beskriver det som en «uvane».

- Det er den varmeste sommeren ever nå, da må jeg jo få ta av meg noen klær, repliserer broren i et intervju de gjør sammen i Sandefjord.

- Noe av det sykeste 

Ja, for hva skal man vel si til bilder som dette? 

«10.000 likes og ActionFrank gjennomfører noe av det sykeste han noensinne har gjort,» skrev Frank Løke selv om «Rudolf»-bildet på Instagram:

10.000 likes og 💥ActionFrank💥 gjennomfører noe av det sykeste han noensinne har gjort😱🚴😱 Vis meg kjærlighet❤️og IKKE trykk på "LIKE" knappen er du snill🙏🙏🙏 For dette har jeg absolutt ikke lyst til😬😬😬 Når vi grensen innen i dag torsdag Kl. 24.00😁sykler Rudolf og jeg Norges🇳🇴 hardeste sykkelritt🚵🏽nemlig "Jotunheimen Rundt" 430 km og 4600 høydemeter💪🚴💪 Vi kommer også til å gå i brudd fra start👍på det ca 18 timers lange sykkelrittet😱😱 "Borat Maraton" i Bergen ble et smertehelvete 😩😩som jeg slet med i flere uker etterpå👎👎 Blir det "Rudolfheimen Rundt" kan det være det siste dere hører fra 💥ActionFrank💥på en stund😂😂😂 #actionfrankloke #jotunheimenrundt #rudolferrødpånesen #mankiniseason @strannafoto @jotunheimenrundt #teamactionfrank #elektroimportøren #sykkelbjørn #hardrocx

Et innlegg delt av Frank Løke (@actionfrankloke) Juni 27, 2018 kl. 11:50 PDT

Gode håndballgener

Mens Heidi spiller for Storhamar, i likhet med lillesøster Lise, spiller Frank for Runar.  

Les også: Frank Løke til akutten etter sykkeløp i stringtruse

Lenge leve galskapen👊👊 Norges tøffeste sykkelritt🚴er gjennomført i Rudolf Mankini💪🦌💪 Folk tror jeg er gal😱 Og det er jeg😂😂 men gi litt faen da folkens😄 Vi er litt for opptatt av komfort, det trygge og hva andre rundt oss tenker🤔🤔 Når jeg bruker feriedager på å sykle "Rudolfheimen Rundt" 430 km🚵🏽og pådrar meg et knagsår i ræva😱som får legene til å ta fram sysakene👨‍⚕️da skjønner du at du lever👍👍Da skjønner du at du er den tøffeste gutten i klassen💪💪 Det er 4 minus grader❄️ og du sitter naken over Valdresflya😁De andre rundt deg sitter fullt påkledd og fryser😬mens de er opptatt av å få i seg salttabletter og andre" fancy" preparater😬😬mens du jobber som faen for at balla ikke skal dette ut av mankini "posen"😂og i tillegg angrer du på at du ikke smurte inn den bleikfeite ræva de med solkrem👎siden den allerede er solbrent🌞og du har 8 timer igjen å sykle😱😱 Det er slike opplevelser som former deg og gjør deg sterkere💪💪 Et "all inclusive" hotell på Maldivene🍾🥂🍾gjør deg ikke sterkere, selv om det frister akkurat i dag😂 Nei folkens, nå må vi ut av komfortsonen, opp i ringa og gi litt faen alle sammen👊👊👊 #actionfrankloke #rudolfheimenrundt #teamactionfrank @strannafoto

Et innlegg delt av Frank Løke (@actionfrankloke) Juli 1, 2018 kl. 3:48 PDT

Syklet 43 mil i stringtruse 

«Farmen Kjendis»-deltaker og eks-håndballproff Frank Løke ble singel i februar, etter 15 års ekteskap.

Les også: Tilbudene renner inn for single Frank Løke: - Jeg har også noen mannlige friere

Forrige lørdag deltok Frank Løke i det 430 kilometer lange sykkelrittet Jotunheimen Rundet sykkelritt, kun iført en stringtruse, kalt mankini. 

Det endte med at Løke havnet på Akutten ved Sykehuset i Vestfold natt til mandag, etter å ha fått en infeksjon i venstre lår.

- Da jeg våknet, kjente jeg noe i låret

38-åringen fortalte Nettavisen at det hovne låret han våknet opp til søndag morgen, bare ble verre og verre. 

- Rittet gikk bra, og alt var helt konge, men så kom jeg hjem og la meg. Da jeg våknet, kjente jeg noe i låret. Jeg tenkte først at jeg sikkert bare var støl, men så ble det verre og verre. Beinet har hovnet skikkelig opp. Det har fått en så hard påkjenning at det har blitt infeksjon i det. Det er i hvert fall det de har konstatert nå, sa Løke til Nettavisen.

Den tidligere håndballproffens lår hovnet opp slik:  

HEVELSE: Frank Løkes lår hovnet opp etter sykkelritt.

- Skal svømme 10 kilometer 

«ActionFrank», som han liker å kalle seg, ser ut til å være pigg igjen nå. 

Lørdag har han postet et innlegg hvor han skriver at «det å pushe grenser har blitt et varemerke for ham». 

Søndag venter en 10 kilometer lang svømmetur fra Horten til Moss. 

- I morgen skal jeg faen meg svømme over Oslofjorden, med eller uten tillatelse fra arrangøren, skriver han.

Å pushe grenser har blitt et varemerke for 💥ActionFrank💥 GALSKAPEN 😱fortsetter i morgen når Horten-Moss skal svømmes🏊🏊 10 km svømming i Open Water over Oslofjorden💪💪 Jeg hadde aldri trodd, at jeg nå skal svømme den samme turen🏊😬som tar 30 minutter med en av BastøFosen båtene🚢🚢 Fra å slappe av med en svele eller en trippel XXL Bacon Pølse 🌭🌭🌭på soldekk☀️så skal jeg faen meg ligge i vannet og kjempe om å ikke bli krabbemat🦀🦀 Arrangøren har utsatt løpet fra lørdag til søndag pga sikkerheten og 10 m/s vind🌪🌪 Hvis dere tror litt Flau Vind stopper 💥ActionFrank💥så tror dere kanskje også på julenissen🎅🏻👊👊En helvetes orkan🌪stopper ikke 💥ActionFrank💥💪💪 I morgen skal jeg faen meg svømme over Oslofjorden🌊med eller uten tillatelse fra arrangøren💪💪 💥💥💥💥 JEG TRENGER HJELP!!!!!!!! Noen som har lyst til å være min personlige support og support for arrangementet fra kl 06.30-13.00 i morgen søndag🙏🙏og kan stille med liten båt/kajakk🚣eller lignende så send meg en privat mld i DM🙏🙏 Jeg betaler i natura😂😂😂😂 #actionfrankloke #hortenmossopenwater #gjørdetgjørdetgjennomførdet #hvembryrsegomsikkerhet #lengelevegalskapen #måjobbelittmedpackenserjeg

Et innlegg delt av Frank Løke (@actionfrankloke) Juli 7, 2018 kl. 7:38 PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere