RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heisholt slutter i Leo

Sist oppdatert:
Fem sentrale ansatte slutter i Leo Burnett og etablerer et nytt reklamebyrå fra årsskiftet.

Det er Erik Heisholt, Henrik Sander, Stig Bjølbakk, Lasse Polmar og Njål Berge slutter i Leo Burnett.

De fem etablerer et nytt reklamebyrå fra årsskiftet og fullfører dermed sine eksisterende prosjekter hos Leo Burnett før de forlater selskapet.

- Vi gleder oss masse til å sette i gang. Det er litt tidlig å gå ut med nærmere informasjon. Men det er viktig for oss alle å understreke at timingen ikke har noen forbindelse med restruktureringen som pågår i Leo Burnett. Dette er noe vi har drømt om lenge, sier Lasse Polmar i en melding.

Patrick Tepfers kommenterer at det er flinke folk som nå slutter i selskapet, noe han mener er synd.

- Men vi forstår samtidig at de har et behov for å søke nye utfordringer. Vi ønsker dem alt godt og lykke til med det nye byrået, sier Patrick Tepfers i Leo Burnett.

Leo Burnett har slitt mye i det siste og flere ansatte har måtte gå fra byrået. Samtidig har sjefer sluttet i sine stillinger. Bjarte Eide gikk fra stillingen som administrerende direktør til å bli ansvarlig for nordiske kunder, mens Morten Polmar fra nyttår slutter helt i byrået.

De fem som nå slutter er blant byrået mest profilerte ansatte. Erik Heisholt har vært kreativ leder i byrået siden 2000 og har jobbet i byrået siden 1995. Han er landets mestvinnende kreatør de siste årene.

Henrik Sander og Stig Bjølbak har jobbet i team siden 1997. Først i Leo Burnett 1997-2000, så i Bates Singapore som Joint Creative Directors 2000-2001, siden i New Deal fra 2001-2003 og nå sist igjen i Leo Burnett. De har hentet en rekke priser de siste årene, nå sist bronse i Cannes for Telenor.

Lasse Polmar har jobbet som konsulent og byråleder i reklamebransjen siden 1988. Først i Saatchi & Saatchi 1988-1993, så i Carat som senior medierådgiver 1993-1995, i New Deal som konsulent fra 1995-2000, så i Bates, først som konsulent og så som leder for Bates reklamebyrå, siste året som konsulent i Leo Burnett.

Sistemann som nå forsvinner ut av byrået, Njål Berge, har kun vært i Leo i ett år. Han jobber som konsulent og Planner og har tidligere jobbet som konseptutvikler ved Icon Medialab i Oslo og som europeisk PR & markedssjef for svenske Wideyes. Først i Stockholm og deretter i London. Njål Berge ble listet i 2001/2002-utgaven av International Who's Who.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere