RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hektisk for Haakonsen

Sist oppdatert:
Sportsdirektør Truls Haakonsen har hatt noen hektiske dager på La Manga.

Se intervjuet med Haakonsen på VIF TV.

Det internasjonale overgangsvinduet stenger mandag ettermiddag, og Vålerengas sportsdirektør Truls Haakonsen har hatt noen hektiske dager.

- Alle blir

- Det har kommet noen saker nå på tampen. Men sånn det ser ut nå blir alle som er Vålerenga-spillere i dag også Vålerenga-spillere når det internasjonale vinduet stenger, sier Haakonsen til VIF TV.

Søndag kveld var Vålerenga nære å selge Mohammed Abdellaoue.

- I siste runde nå var vi ferdigforhandlet med en klubb men det stoppet i tolvte time av andre årsaker enn økonomi, sier Haakonsen.

Topp fire

Norske klubber kan hente spillere fram til 31. mars og Vålerenga jobber videre med å forsterke stallen.

- Alle klubbene i Norge har et ekstremt stort fokus på å skaffe seg bærekraftig økonomi. Det har vi i Vålerenga også, men vi tror det er mulig å kombinere det og sikte oss inn mot en topp fire-plassering under forutsetning at vi får en stall som er konkurransedyktig, sier Haakonsen.

- Men det forutsetter også at vi i alle fall får på plass en forsvarsspiller til, da det er i den lagdelen vi føler vi må tette noen hull.

Se intervjuet med Haakonsen på VIF TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere