RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hektiske dager for Suzann

Suzann satte seg på flyet til USA igjen i går, etter noen hektiske dager hjemme i Norge. Nå er hun veldig motivert for å gjøre en god innsats når LPGA-touren fortsetter torsdag.

- Nå skal hun spille tre turneringer på rappen. For Suzann er det viktig nå å få stabiliteten som hun ønsker, slik at hun kan få et par bra resultater. Hun føler at hun har det inne, sier Tuttas manager, Jan Ove Nystuen.

Ladet batteriene
Suzann Pettersen har vært hjemme i Norge noen dager, der hun innimellom de offisielle forpliktelsene også har rukket å lade batteriene. Først var det turneringen Suzann Junior Challenge i forrige uke, som ble arrangert over to dager på Bogstad, der de beste juniorspillerne fra hele landet var samlet. Turneringen var en kjempesuksess.

- Tilbakemeldingene vi fikk, var at juniorene syntes det var veldig inspirerende. Mange reiste hjem og var veldig fokusert på å trene mer, og Suzann syntes også det var motiverende å møte alle talentene, sier Nystuen videre.

Suzann hadde også med seg noen effekter til juniorturneringen, som ble auksjonert bort. Totalt fikk de inn over 50.000 kroner.

400.000 kroner
I tillegg til turneringen har Suzann gått et par sponsorrunder her hjemme. Sammen med Kjetil André Aamodt bidro Suzann til å samle inn over 400.000 kroner til Ronald McDonald’s barnefond.

I helgen koblet Suzann av med å gå Besseggen sammen med noen venninner.

- Det var et bra break for henne, hun fikk koblet av litt, samtidig som det var en bra fysisk økt. Hun har vært ganske mettet på grunn av alle turneringene i det siste, så det gjorde henne godt, fortsetter Nystuen.

Forbereder seg
I dag er Suzann på plass i Columbus, der hun er i gang med forberedelsene til Wendy's Championship for Children, som er hennes neste turnering.

Etter de tre turneringene som kommer på rappen, skal hun endelig flytte inn i huset sitt i Orlando.

Suzann Pettersen demonstrerte hvordan man driver under Suzann Junior Challenge på Bogstad i forrige uke.
Suzann Pettersen demonstrerte hvordan man driver under Suzann Junior Challenge på Bogstad i forrige uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere