RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helena på vodka-fest

Foto: epa/PETER FOLEY
Sist oppdatert:
Fredag starter den store moteuken i New York, men noen stjerner tok vorspielet onsdag.

(SIDE2): Anledningen var lanseringen av den russiske Imperia Vodka på det amerikanske markedet. Imperia Vodka eies av Roustam Tariko, entrepenør og grunnlegger av Russian Standard Bank.

Hjelper barn

Flere modeller glitret med sitt nærvær under lanseringsfesten i den amerikanske frihetsstatuen. Blant de fremmøte var den danske supermodellen Helena Christensen, samt modellene Irina Pantaeva og Natalia Vodianova.

Kveldens høydepunkt på scenen var Duran Duran som var hyret inn for å spille. Og kveldens inntekter var øremerket Naked Heart Foundation som bygger lekeplasser for barn i Russland.

Moteuken starter

Verdensmetropolen er nå stappfull av det som kan krype og gå innen mote-eliten. Fredag starter de første showene, med blant andre DKNY og Tommy Hilfiger. Lørdag er Rosa Cha og Lacoste blant dem som holder show.

Moteuken for sommeren 2006 går fra 9. til 16. september.

Får eget klesmerke

Tidligere denne uken ble Helena Christensen sitert av Contactmusic på at hun nå vil prøve seg som designer :

- Å jobbe sammen med alle disse designerne, blir man veldig inspirert av. Jeg tror alle jenter har ideer om av hva de virkelig ville elsket å kle på seg. Så om man kan gjøre det selv, så hvorfor ikke?

Kanskje plukker hun opp noen ideer når det braker løs på New Yorks catwalker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere