*Nettavisen* Nyheter.

Helene favoritt til Miss World

Foto: Best Company/Fadil Berisha

Av over 100 deltakere er Helene Tråsavik valgt ut som frontfigur for Miss World. Les hvorfor og se de nye bildene.

29.09.05 14:31

(SIDE2): Nettstedet Global Beauties dekker alt som foregår av større internasjonale misskonkurranser. Miss World er verdens største i sitt slag, med over 120 deltakerland.

Finalen står i Sør-Kina 10. desember i år, og fra Norge deltar Helene Tråsavik fra Egersund. Nå er hun valgt som forsidebildet på det internasjonale nettstedet.

- Jeg er ikke overrasket, er missegeneral Geir Hamnes' kommentar.

- Hun var en favoritt allerede i Miss Universe. Og jeg er villig til å vedde penger på at hun kommer til å score som en av de beste når deltakerne legges ut hos bookmakerne.

- Global Beauties var også veldig interessert i henne før Miss Universe og hadde henne som en av sine favoritter.

- Fordel med erfaring

15. oktober skal alle deltagerlandene ha registrert sin kandidat.

11. november ankommer Helene og de andre deltakerne konkurransebyen.

- Da vil Helene ha den fordelen at de færreste har vært med på en slik konkurranse tidligere. Hun vet veldig godt hva hun går til. At det blir mye reise i en hel måned, trening på konkurransen, filming, opp tidlig og sent i seng. Hun kommer til å være mer mentalt forberedt enn de andre, sier Hamnes til Side2.

- Så jeg blir veldig overrasket om hun ikke gjør det godt og i hvert fall kommer med til sluttrunden med siste 20 kandidater. Og da kan alt skje.

Nye bilder

Klikk på bildet for å forstørre.

I sommer var Helene Tråsavik i New York og tok nye bilder. Bildene er tatt av den anerkjente fotografen Fadil Berisha som har kjendiser som Jennifer Lopez på sin kundeliste.

  • Bildene ser du nederst i artikkelen

Skal kåre ny Frøken Norge

Parallelt med forberedelsene til Helene, er Frøken Norge-teamet i siste innspurt i påmeldingsfasen til neste kåring.

- Per i går kveld hadde vi fått inn 852 stemmer, sier Hamnes og tror de vil ende litt over fjorårets tall som var 1030 påmeldte.

De neste ukene skal Hamnes og Best Company redusere de påmeldte til 24 finalister. Disse skal delta i fire semifinaler som kommer til å bli sendt på TV2 Zebra.

Finalen til Frøken Norge står 7. januar 2006.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.