*Nettavisen* Nyheter.

Helene hjelper Ford Models

Foto: Fadil Berisha/med tillatelse fra Best Company

Norges deltaker i Miss World, Helene Tråsavik, er headhuntet som læremester i en konkurranse i regi av Ford Models. Se bildene.

12.10.05 15:31

(SIDE2): Helene Tråsavik var Norges deltaker under Miss Universe i år, og 10. desember deltar hun for Norge under Miss World.

Under arbeidet med sin nyslåtte karriere som modell, har hun to ganger vært i New York og jobbet med stjernefotografen Fadil Berisha. Han var så imponert over prestasjonene hennes foran kamera at han nå har invitert henne med som rollemodell i en missekonkurranse i Albania neste uke.

- Jeg skal være med i juryen i konkurransen som arrangeres av Ford Models Search i Albania. Samtidig skal jeg stå modell for deltakerne for å vise hvordan de skal løse oppgavene, forteller Helene Tråsavik til Side2.

  • Se fotografens bilder av Helene nederst i artikkelen

Dermed gjør hun som Kathrine Sørland for deltakerne i Top Model: Lærer jentene hvordan de proffe gjør det.

- Det blir kjekt å være med på den siden.

- Føler du at du er trygg i rollen som læremester?

- Jeg har ikke hatt lange karrieren foran kamera som modell. Men fotografen mener visst jeg er verdig nok, smiler en ydmyk Helene.

Blir lagt merke til

Tråsavik gjorde det sterkt under Miss Universe-finalen i vår og endte på topp 15 . I forkant av Miss World har hun allerede rukket å gjøre seg bemerket. På det internasjonale nettstedet GlobalBeauties er hun valgt ut som frontfigur for over 100 deltakere i det som er verdens største missekonkurranse.

Hennes arbeidsgiver Geir Hamnes var ikke overrasket.

- Hun var en favoritt allerede i Miss Universe. Og jeg er villig til å vedde penger på at hun kommer til å score som en av de beste når deltakerne legges ut hos bookmakerne, sa missegeneralen til Side2 sist måned.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.