Gå til sidens hovedinnhold

Helgebråk

Les politiloggen for helga her.

Bråk på kafe

Fredag kveld kl 2200 var det en kafegjest som yppet til bråk med andre gjester på Majorstua. Han hadde fremvist en kniv til noen gjester som ble livredde.

En av gjestene fikk varslet politiet. Flere patruljer ble umiddelbart sendt til stedet, der samtrente mannskaper gikk inn og raskt fikk kontroll på mannen.

Han ble pågrepet uten dramatikk.

Mannen i slutten av 30-årene ble kjørt arresten, og gjestene på kafeen var fornøyd med at politiet hadde gjenopprettet ro og orden på stedet.

Flyttet på sperremateriell

MAJORSTUA: Kl 1300 lørdag formiddag ringte beboere i området ved Professor Dahls gate til politiet og sa at flere personer natt til lørdag hadde flyttet sperremateriell i forbindelse med gravearbeider på stedet.

Det dreide seg om et område på nesten 100 m. Dette medførte at huller i veien var eksponert og det trafikkmessige ble kaos.

Politiet måtte rykke ut for å få sperremateriellet på riktig plass igjen.

Snek i køen

Søndag kl. 0321 fikk politiet melding om en mann som hadde slått til flere personer etter at han hadde blitt konfrontert med at han snek i køen på et utested i Hegdehaugsveien.

Vitner beskrev mannens oppførsel som om at han gikk berserk da forholdet om sniking ble påtalt. Gjerningsmannen forvant deretter fra stedet i en taxi.

I kontakt med drosjesentralen fikk politiet opplyst at mannen hadde blitt kastet ut av taxien på Holbergs plass pga oppførselen.

Forholdet vil bli anmeldt av de fornærmede.

Ble truet av tre personer

COLLETS GATE: Søndag kveld kom det melding til politiet om en mann som hang ut av et vindu i Colletts gate.

Vedkommende hadde blitt truet av tre personer i en leilighet. Disse tre ble anholdt av politiet kort tid etter. Funn av en kniv og et stikkvåpen ble beslaglagt. Samtlige ble pågrepet og anmeldt for trusler.

Fornærmede var uskadd. Politiet vet ikke hvilket motiv det var for truslene.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?