RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helgen begynner bra

Foto: Morten Ø. Karlsen (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- Sol, sol og sol, på Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Men bare på fredag.

For de aller fleste blir det mer av den etter hvert så velkjente nedbøren også denne helgen. Godværet varmer først litt i sør, før det beveger seg gradvis nordover.

Fin fredag

Sjekk været der du bor

Gladmeldingen fra StormGeo gjelder bare fredagen. Da er det ingenting å si på høstværet for både Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. For de to neste dagene har meteorolog Roar Inge Hansen følgende melding:

- Regn og regnbyger med østlig kuling nær Lindesnes og i sørlige fjelstrøk, men lørdag formiddag oppholdsvær på Østlandet og nord på Vestlandet med litt sol.

- Mest nedbør i helgen vil det komme på Sørlandet og Østlandet. Flere steder opp til 40-60 millimeter nedbør i løpet av helgen. På Vestlandet lite nedbør – stort sett under 10 millimeter og trolig gløtt av sol, sier Hansen.

Dagstemperaturen vil ligge mellom 12-16 grader, og være høyest på Vestlandet. Lørdag morgen trolig nattefrost i fjellet og i nordlige dalstrøk på Østlandet.

Trøndelag og Møre og Romsdal:

Pent vær, men fredag formiddag enkelte regnbyger nord for Trondheim. Søndag tilskyende, men trolig oppholdsvær. Fra lørdag stigende temperatur, opp i 16-18 grader i helgen, men lørdag morgen utrygt for nattefrost over innlandet.

Nord-Norge:

Fredag og lørdag regnbyger, men lørdag oppholdsvær sør for Lofoten og perioder med sol. Søndag pent vær i hele Nord-Norge. Det blir forholdsvis kjølig med temperaturer på 7-12 grader, men søndag opp til 15 grader fra Bodø og sørover.

Her finner du StormGeos værradar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere