RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helgens spillfavoritter

Sist oppdatert:
Vi viser vei i spilljungelen.

(Spillmagasinet): Vi i Spillmagasinet spiller masse spill, også når vi har fri. Her er de vi skal leke oss med i helgen:

Excite Truck (Wii)

Monstertruckspillet «Excite Truck» er ikke noen «killer-app», men det er likevel veldig gøy. Spillet er kraftig inspirert av «Burnout» og byr blant annet på heftige hopp, høye hastigheter og et kreativt kontrollsystem. Følg med på Spillmagasinet.no neste uke for den endelige dommen.

Supreme Commander (PC)

En anmeldelse av dette sanntidsstrategispillet kommer ikke før tidlig i neste uke, men vi kan allerede nå avsløre at vi liker det veldig, veldig godt. «Supreme Commander» er forferdelig lite nybegynnervenlig, men de som allerede er fans av sjangeren kommer til å elske spillet.

Okami (PS2)

«Okami» er så vakkert at du begynner å grine, forteller en fantastisk historie, lar deg utforske varierte og utfordrende omgivelser, løse kreative oppgaver og delta i underholdende kamper. Det har med andre ord alt du kan be om i et spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere