RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(reuters)

Helios i mer trøbbel

Sist oppdatert:
59 turister sitter på Kypros og venter på å få returnere til Bergen. Flyselskapet Helios har nok engang skylden.

59 mennesker som skulle hjem til Bergen i går er fortsatt på Kypros. Den ufrivillige ventingen skyldes nok engang problemer hos flyselskapet Helios, skriver Bergens Avisen.

Leter etter løsninger
- Dette er en fryktelig situasjon. Vi jobber på spreng for å finne løsninger, forsikrer daglig leder Jørn Kristiansen i Star Tour.

Star Tour har forsøkt å få et nytt fly til å frakte sine passasjerer hjem fra Kypros. Dette håpte reiseselskapet at de hadde lyktes med, men flyet fra Jordan Air dukket aldri opp på ferieøyen. De 59 ventende bergenserne ble derfor sendt tilbake til hotellrommene sine.

89 personer vil dra til Kypros
På samme tid venter 89 mennesker i Bergen på å få reise til Kypros. Flyet som skulle ta dem sydover kom seg ikke til Flesland fordi den ble holdt tilbake i Stockholm for en grundig sikkerhetssjekk. Når dette flyet kommer til Flesland og kan ta med seg ventende ferieturister er enda usikkert.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere