RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hell i uhell for dobbelt lottovinner

Amerikaneren Jack Whittaker er sannsynligvis en fetter av fetter Anton. Fø rst vant han en over halv million dollar, så ble de stjålet fra ham, men så fant han dem igjen – i en søppelbøtte.

Dramaet utspant seg i delstaten West Virginia, der Jack vant 545.000 dollar eller nesten fire millioner kroner i lotto. Han tok ut gevinsten i kontanter, som han lot bli liggende i bilen mens han gikk for å feire på den lokale stripteaseklubben, skriver NTB-DPA.

Og mens han satt og så på at jentene kledde av seg, stjal noen pengene fra bilen hans, melder fjernsynskanalen CNN. Men tyvene må ha fått dårlig samvittighet, for de kastet pengene, og av en eller annen grunn også bilradioen, i en papirkurv like ved strippeklubben.

Der ble både penger og bilradio funnet av en privatdetektiv som Jack hadde leid inn for å etterforske tyveriet. Den lokale sheriffen sier at Jack Whittaker er kjent for å ha store beløp i kontanter med seg overalt, og tyvene må ha visst om dette.

Om han nå hadde mistet lottogevinsten, ville Jack neppe ha gått personlig konkurs av den grunn. I desember i fjor vant han nemlig den hittil største gevinsten i det store Powerball-lotteriet, og kunne innkassere 113 millioner dollar (over 810 millioner kroner).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere