Heller sjakk enn damer

- Takke meg til et godt parti med sjakk, svarte Espen Thoresen Hværsaagod på spørsmålet om han foretrakk piker, vin og sang. Les svarene fra nett-treffet her.

21.04.05 13:20

(SIDE2): Han har vært å se som konferansier og programleder for den komiske halvtimen «Usett: Latter på Latter» på NRK2. Og han kan høres hver tordag kveld i P1 programmet.

Men selv om Espen er sjef på scenen, har han hatt liten innflytelse på hva som skulle sendes på TV. Han var litt bekymret for at det skulle bli for snill humor med så mange jenter i redaksjonen, men han sier nå at det gikk helt fint.

- Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger. Det var det høyest ratede Nrk 2 programmet med over 100 000 seere, sier Thoresen Hværsaagod og forteller at det var et veldig morsomt program å lage.

Slår av en prat
Hver torsdag kveld mellom 22-24 sitter Espen Thoresen å prater med folk flest på lufta. Ikke noe tema for stort, ikke noe tema for lite. Espen gir lite et lite hint om hva han kan tenke seg å snakke om, men vil hun eller han som ringer inn snakke om noe helt annet er ikke Espen tung å be.

Flere har blitt for stamgjester å regne og ringer uke etter uke. Espen har plass til de fleste, selv om de to radiotimene flyr avgårde. Og blir det ikke tid til å komme på lufta er det bare å prøve igjen neste torsdag.

Populært
- Det viktigste er at det er interessante folk som ringer inn, sier Thoresen til side2.

- Vi har hatt en enorm lytterøkning på over 600 %. Jeg hørte Golden og Antonsen på Kanal 24 skrøt av sine lyttertall, men det er bare småtteri i forhold, ler han.

Torsdag stilte han på nett-treff. Les svarene her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.