RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Heller Vålerenga enn Rosenborg

Sist oppdatert:
- Det er morsommere å møte Vålerenga enn Rosenborg, sier Verdal-trener.

- Vi synes det er morsommere å møte Vålerenga enn Rosenborg. RBK har vært her flere ganger tidligere, så dette er artigere. Vålerenga har faktisk en del fans i distriktet her også, sier Verdal-trener Frode Strand til fotball.no.

- Dette blir kjempeartig og det blir en folkefest i Verdal. Dette er årets kamp for oss og vi gleder oss veldig, sier - Det er spådd bra vær, så vi håper at det kommer rundt 1500 tilskuere.

3.divisjonslaget Verdal startet seongen med med to serieseire. I tillegg vant de to kvalifiseringskamper i cupen. Den siste seriekampen før NM-festen endte derimot med tap.

- Jeg mistenker nok at guttene hadde cupkampen i bakhodet. Men nå virker spillerne veldig fokuserte og alle er klare til kamp. Stemningen er helt topp, sier treneren.

Mot Vålerenga varsler Strand Drillo-fotball.

- Vi slår dem nok i en av hundre oppgjør, så får vi håpe dette er den ene. Vålerenga kommer nok til å styre kampen og vi skal satse på kontringer. Vi har mange raske spillere, så håpet er at vi kan slå dem på samme måte som Norge slo Tyskland, sier han.

- Hvis vi scorer først, så kan det bli artig. Vi skal også prøve å holde nullen til pause. Hvis vi har en maksimal dag og de tar litt for lett på det, så kan det gå. Men vi skal ha det artig og slippe oss løs, så får vi se. Vi gleder oss i alle fall veldig til denne kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere