RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Hellig» ostesmørbrød til salgs

(AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
Er du på jakt etter en spesiell julegave, kan kanskje eBay hjelpe deg. Ut uka kan du nemlig by på et ti år gammelt ostesmørbrød med et bilde av jomfru Maria på. Ifølge selger kom bildet av seg selv.

Smykke-designeren Diana Duyser (52) møtte riktignok tvil og vantro hos nettauksjonsstedet eBay, og auksjonen av det spesielle smørbrødet ble stoppet i to dager. eBay var overbevist om at dette måtte være en fleip, men startet opp igjen auksjonen da de ble overbevist om at selger kan levere varen som er avertert, melder AP.

Ostesmørbrødet ble laget av helt vanlig hvitt brød med ost på, stekt uten olje eller smør. Diana Duyser forteller at hun tok en bit av smørbrødet da hun laget det for ti år siden, da hun så at et ansikt stirre tilbake på henne. Hun puttet da smørbrødet i en klar plastikkboks med bomull, og hadde det på nattbordet.

52-åringen forteller at hun først ble skremt av bildet. - Men nå innser jeg hvor unikt dette er, og jeg ønsker å dele det med verden, sier hun.

Hun forteller videre at ostesmørbrødet ikke råtnet eller blitt utsatt for noe soppangrep, til tross for at det har ligget i en plastboks i ti år.

Duyser la smørbrødet ut for salg sist uke, og høyeste bud var nær 140.000 norske kroner da eBay stoppet auksjonen. Etter at auksjonen startet igjen tirsdag, er høyeste bud nå oppe i rundt 100.000 norske kroner, melder AP.

Budfristen går ut 22. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere