RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hells Angels beholder hovedkvarteret

BEHOLDER HUSET: Hells Angels får beholde huset på Alnabru men må betale bot. Bildet er tatt fra en av razziaene i lokalene.
BEHOLDER HUSET: Hells Angels får beholde huset på Alnabru men må betale bot. Bildet er tatt fra en av razziaene i lokalene. Foto: Kjetil Mæland (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Oslo tingrett har avgjort at hovedkvarteret til Hells Angels ikke skal inndras

Oslo (NTB): Det melder TV 2. Klubben må betale en bot på 750.000 kroner.

Ved fire anledninger de siste årene har politiet funnet våpen inne i eller like på utsiden av den inngjerdede bygningen på Alnabru.

Ved to tilfeller ble til sammen 15 skytevåpen funnet gjemt på ulike steder i huset, men ikke på et eneste våpen ble det funnet fingeravtrykk eller DNA. Påtalemyndigheten tok derfor ut tiltale mot selskapet Capitol Eiendom og foreningen Hamcon (Hells Angels MC Oslo Norway).

– Samfunnet har ingen mulighet for å håndheve våpenlovens bestemmelser bare ved å gå på enkeltpersoner. Derfor blir det viktig å vurdere beslaget opp mot Capitol Eiendom og Hamcon, som eiere av bygningen, sa statsadvokat Carl Graff Hartmann da han holdt sin prosedyre i tingretten.


MYE VÅPEN: Våpen funnet under razzia i Hells Angels sine lokaler på Alnabru ble vist fram under rettssaken.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere