RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Harald Fjelddalen (Mediehuset Nettavisen)

Hells Angels-medlemmer skyldige i narkokriminalitet

Sist oppdatert:
To av de tiltalte i Hells Angels-rettssaken er funnet skyldige i grov narkotikakriminalitet i Hålogaland lagmannsrett, melder NRK.

Sju av de åtte tiltalte i Hells Angels-rettssaken er under ankesaken i Hålogaland lagmannsrett funnet skyldige i grov narkotikakriminalitet.

Sju av de åtte tiltalte er også funnet skyldige i å være en organisert kriminell gruppe, den såkalte mafia-paragrafen i straffeloven, melder NRK.

Skyldspørsmålet ble avgjort for de tiltalte i lagmannsretten fredag ettermiddag. Nå venter prosedyrer og påstander om straff neste uke.

De åtte personene har stått tiltalt i lagmannsretten for å ha fraktet store mengder amfetamin og minst 20 kilo hasj fra Oslo til flere steder i Nord-Norge. Blant de tiltalte er den antatte presidenten i Hells Angels Norge, Ove Høyland. I Nord-Troms tingrett i vår ble alle dømt til lange fengselsstraffer, men samtlige anket videre i rettssystemet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere