RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hellstrøms siste meny

Foto: Camilla Nilsson (Camilla Nilsson)
Sist oppdatert:
Bagatell-stjernekokken bød gjestene på 11 retter.

Norsk sjømat med en touch av France var stikkord da Eivind Hellstrøm bød sine gjester på et siste måltid i natt.

Både østers, salmalaks, kamkjell, krabbe og sjøkreps stod på menyen.

Her var det ikke snakk om julemat, og med nesten et dusin retter var det også langt mellom de tunge kjøttrettene. Hjortesadel var eneste unntak, men så kom den retten også naturlig nok helt mot slutten av kvelden.

Her er kveldens meny, kalt Grand Meny Black Supper:

GANEFRYDERE

Amuses bouche

ØSTERS SHISO

Hiutres Shiso

LAKS SALMA, TARTARE & CARPACCIO

Saumon Salma en tartare et carpaccio

KAMSKJELL SØTT OG SALT

Coquille Saint-Jacques "sucré-sale"

KREPS & KYLLING I TRØFFELSUPPE

Écrevisses et paulet de Breisse en soupe, en croute

SJØKREPS MED KÅL OG SAFRAN

Queue de langoustine au chou

KINESISK KRABBE

Crabe Chinois

LETTSALTET TORSK, HVIT TRØFFEL FRA PIEMONTE

Morue verte et sa brandade, truffe blanche du Piémont

SKIVER FRA HJORTESADEL, PEPPERSAUS OG RØTTER

Tranches de cerf souce poivrade, petits raves confits

FRANSKE OSTER I UTVALG

Fromages affinés

DESSERT "FINALE" KANAKO

Grand dessert et mignardises par Kanako

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere