*Nettavisen* Nyheter.

Helskog tilbake på skjermen

Etter dopingskandalen i fjor, har Gerhard Helskog vært borte fra skjermen i ett år. Mandag kveld var ha tilbake med mer informasjon om Norges tilstand.

20.06.08 11:01

Mandag kveld var Helskog igjen på TV 2-skjermen med programmet "Dokument 2: En ny form for krig". Etter at "Riktes tilstand" lagde et program som mer enn insinuerte at det norske langrennslandslaget var dopet, ble Helskog tatt av skjermen.

- Det er fint å kunne holde på med håndverket igjen. Det skal bli godt å bare levere en alminnelig reportasje om noe jeg synes er viktig, sier Helskog til Dagbladet.

Det nye programmet var en serie i TV 2s nye aktualitetsserie "Dokument 2". Helskog hadde laget en reportasje om Forsvaret. Dagbladet skriver at Helskog langt på vei får til et comeback som gravereporter, ved å fortelle om hvordan Forsvaret er i ferd med å utdanne soldatene til å bli terrorjegere i stedet for forsvarere av nasjonalstaten. Helskog har holdt seg unna av alt som antyder og insinuerer, når det gjelder filming, musikk og kommentarer.

Tirsdag, i dag, må Helskog møte i retten. Helskog må forklare seg om programmene "Rikets tilstand" sendte om Jan Simonsen. Simonsen krever en oppreisning på 250.000 kroner fordi han mener programmet ødela ryktet hans.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.