*Nettavisen* Nyheter.

Helsprøtt til PSP

«PaRappa The Rapper» er ikke som alle andre.

14.08.07 08:55

(Spillmagasinet): «PaRappa The Rapper» var et av de første rytmespillene til PlayStation One. Et spill av denne typen går, kort fortalt, ut på å trykke på knappene som dukker opp på skjermen i takt med musikken.

Spillet inneholder seks rapsanger som er utrolig lette å få på hjernen, og din oppgave er å kopiere knappetrykkene til instruktørene som dukker opp. «PaRappa The Rapper» er alt annet en normalt og du skal blant annet synge sammen med tidenes hippeste løk.

PSP-spillet «PaRappa The Rapper» er en oppgradert utgave av det gamle PSOne-spillet, og byr på bedre grafikk, en større flerspillerdel og muligheten til å laste ned remixer fra nettet. Jeg virkelig elsket originalen da den kom i 1997, uten at jeg helt skjønner hvorfor.

Jeg får skylde på at jeg var liten, dum og naiv, for dette er rett og slett dårlig.

Noe av det som virkelig irriterer meg med «PaRappa The Rapper» er at det er altfor vanskelig. Hvis du ikke trykker på knappene i nøyaktig riktig øyeblikk blir det registrert som en feil, og det skal veldig lite til før du må begynne på sangen på nytt.

Resultatet var at jeg måtte gjennom de første sangene en hel haug ganger, noe som fort ble kjedelig. Når trykkingen sitter er spillet derimot lekende lett og du kommer deg gjennom sangene på godt under en time.

Etter at det er gjort er du overlatt til deg selv og «PaRappa The Rapper» havnet kjapt på hylla. Flerspillermodusen og de nedlastbare sagene var artige i et par minutter, men så absolutt ikke noe mer.

Hvis du er ute etter et rytmespill til PSP er «Gitaroo Man Lives!» et mye bedre alternativ, og faller ikke det i smak bør du heller vente og bruke pengene på noe annet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.