RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt herlig, Ylvis!

Sist oppdatert:
Herlig og sjarmerende serie, men er det på grensen til utdriting?

(SIDE2): «Norges Herligste» mandager klokken 21.30 på TVNorge

Ylvis-brødrene reiser land og strand på jakt etter Norges herligste person i TVNorge-serien «Norges Herligste». Det hele er morsomt og sjarmerende, men de balanserer hårfint på grensen til utdriting.

Tightsmann og Torsheim
I første program besøker de tightsmannen Arve Møllevik, sjamanen Eirik Boye Myrhaug, du-deli-du-duden Oddvar Torsheim, thaimannen Harald Haraldsen og naturistparet Helga og Gilbert Lara.

Serien er morsomt bygget opp og brødrene byr både på rare intervjuobjekter og seg selv. Spesielt Bård er veldig delaktig der han tester ut trange jeans og ikke minst der han tester tilværelsen som naturist.

Strekket med tightsmannen og besøket i Førde hos Oddvar Torsheim er kjempemorsomt. Spesielt der Torsheim finner en død katt som han er overbevist om at er naboens. Guttene er smarte og lar for det meste intervjuobjektene få fritt spillerom framfor å avbryte og regissere hele tiden.

Les også: Se Ylvis-Bård besøke Tightsmannen

Ungdommelig og frekke
Det er likevel vanskelig å vite om det er morsomt fordi jeg ler av disse rare menneskene, eller fordi jeg ler med dem. Og litt av utfordringen til Ylvis-brødrene ligger nettopp her. Å få seerne til å føle seg vel i møte med disse atypiske menneskene. Foreløpig klarer de oppgaven og jeg er spent på hva de finner på utover vinteren.

Det er for øvrig morsomt at Ylvis-brødrene endelig viser seg fra en litt mer ungdommelig og frekkere side enn de har gjort på TV frem til nå.

Les også:Jakter på Norges herligste

Få en smakebit her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere