RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt riktig, Kate!

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Hertuginnen satser på høstens største trend.

(SIDE2): Prins Williams kone, Kate får skryt for å mikse high and low-fashion. Men nå ser det ut til at det britiske kongehusets nye moteprinsesse lar seg inspirere mest av high-fashion.

Besøkte opptøyer-områdene
Hertugen og hertuginnen av Cambridge ankom Summerfield Community Centre i Birmingham fredag ettermiddag. Senteret ligger i hjertet av Winson Green, der byen ble mest rammet av opptøyene i forrige uke. Tre menn ble påkjørt av en bil, da de forsøkte å beskytte sine butikker og hjem mot tyver.

Kate og prins William møtte foreldrene til de tre guttene, Haroon Jahan, 21, broren Shazad Ali, 30, og Abdul Musavir, 31, som ble drept 10. august. Deretter besøkte de Summerfield-senteret.

Designet av Sarah Burton
Kate ankom i et militærinspirert antrekk. Pencil-skjørtet er i marineblått, med gullknapper foran. Prisen for skjørtet er cirka 5300 norske kroner. Toppen er i kremfarge med matchende detaljer i marineblått og gull. Prisen for den militærinspirerte toppen er cirka 7200 norske kroner.

Hele antrekket er designet av Sarah Burton for Alexander McQueen. Det var også hun som designet brudekjolen til prinsebryllupet i april.

Trendy i sort og hvitt
Chanel, Balenciaga, Alexander Wang, Louis Vuitton og Stella McCartney er bare noen av designerne og motehusene som har kastet seg på trenden med antrekk i kontrastene sort/mørkeblått og hvitt for høsten og vinteren 2011/2012.

Kate gjør akkurat som verdens toppdesignere; matcher hvit overdel med sort under. Er du klar for å prøve det samme, skal du bare passe på at du ikke går i kelnerfella. Bruk plagg som skiller seg ut fra det tradisjonelle kelnerantrekket, og la tilbehøret sette prikken over i-en.

Kate velger enkle øredobber og gifteringen som eneste tilbehør til dette antrekket med mye detaljer.

BLI INSPIRERT TIL ANTREKK I SORT OG HVITT HER:

4491

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere