RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt Texas på strilefest

Sist oppdatert:
Etter en haug med slagsmål, skal den 23-årige kvinnen ha satt punktum for sjøslaget ved å banke en knivsliper i hodet på en annen kvinne.

Denne uken ble 23-åringen dømt i Midhordaland tingrett, til en straff på 45 dagers fengsel. Hun må også betale den andre kvinnen 10.000 kroner i erstatning.

Fest
Det var lørdag 4. mars i år at den 23 år gamle kvinnen dro på fest hos en bekjent på Sotra. Inntaket av alkohol var betydelig, og utviklet seg til et durabelig sjøslag. Ifølge rettens dom oppstod det flere slåsskamper på festen.

23-åringen og den fornærmede kvinnen skal ikke ha vært involvert i noen av disse, men tonen mellom de to ble mer og mer amper etterhvert som nattemørket kom og promillen steg. Årsaken skal blant annet ha vært at 23-åringen hadde en krangel gående med verten for festen, som var kjæresten til den andre kvinnens søster.

Knivsliper
Det skal ha oppstått minst to konfrontasjoner mellom de to i løpet av kvelden, før det toppet seg på kjøkkenet ved 00.45-tiden. Kvinnen skal da ha sett 23-åringen rote i en kjøkkenskuff, og spurt hva hun holdt på med. 23-åringen svarte, ifølge dommen, med å slå kvinnen i hodet med noe hardt, trolig en knivsliper. Kvinnen fikk et tre centimeter langt kutt i hodet, som måtte stiftes sammen på legevakten.

- Min klient bestrider at hun har slått kvinnen, og det ligger an til at dommen vil bli anket, sier 23-åringens forsvarer, advokat Jon Håkon Hegdahl til iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere