Gå til sidens hovedinnhold

– Helt uholdbart!

Norges Handikapforbund krever nå et møte med de ansvarlige i byrådet for å drøfte TT-kaoset, som nå har blitt en skandale. Mandag har byrådet evalueringsmøte i saken.

OSLO: NHF Oslo har mottatt henvendelser fra bekymrede foreldre som forteller om funksjonshemmede barn som har sittet i bil i fire timer for å komme seg til skolen.

LES OGSÅ: Totalt kaos for ny TT-kjøring

– At et multifunksjonshemmet barn uten språk skal måtte vente i bil i fire timer, er helt uakseptabelt, mener de. Nå krever de et møte med de ansvarlige.

Byrådet er ansvarlig

Det er byrådet som har ansvaret for å følge opp kontrakter knyttet til TT-tilbudet.

Ved byrådslederens kontor sier Paal Pedersen til Nordstrands Blad at noe innkjøringsproblemer må man regne med, men at det er trist at enkelte har opplevd uakseptabel ventetid.

Han opplyser om at det er evalueringsmøte i saken mandag, der de ansvarlige i byrådet skal gjennomgå hva som har blitt gjort og hva som skal gjøres fremover for å få det nye systemet til å fungere.

Organisasjonene oppfordrer til press

NHF Oslo støtter Blindeforbundet, som denne uken har rettet et stort fokus på saken, og oppfordrer alle til å fortsette å presse kommunen til å tilby en tilfredsstillende transport for funksjonshemmede som trenger å komme seg til skole og jobb.

LES OGSÅ: Mobiliserer til opprør i TT-saken

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter