RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Helt utrolige tilfeldigheter

Sist oppdatert:
Noen ting er så utrolige at det nesten er for godt til å være sant, men så er det sant likevel. Sjekk bare her.

(Side2:) Du tror det ikke før du får se det, var reklamen for X-files på TV 2 tidligere. Det stemmer nok for disse tilfeldighetene også.

Som en komet
Mark Twain ble født på dagen da Halley's Comet var synlig fra jorden i 1835, og døde på dagen den kom tilbake i 1910 Han sa selv:

- Jeg ble født den dagen kometen kom i 1835, og regner med at jeg dør når den kommer tilbake. Han fikk rett.

Lottoflaks
Columbian, en avis i Oregon, skulle skrive inn nummerne som hadde vunnet sist lottotrekning i sin avis. De skrev istedet numrene for nabostaten, de var 6, 8, 5 og 5. Helgen etter var nettopp disse nummerne som kom i Oregon.

Dobbeltgjenger
Den 28.juli 1900 spiste kongen av Italia, Umberto 1 på en restaurant i byen Monza. Restaurantens eier var svært lik kongen, og het også Umberto. Deres to koner het det samme, og restauranten ble åpnet den dagen Umberto ble konge. Dagen etter middagen ble restauranteieren skutt, noe også kongen ble.

Uvenn med lynet
I 1899 drepte lynet en mann mens han stod i sin egen hage i Taranto i Italia. Tredve år senere ble hans sønn drept på samme måten. Den 4.oktober 1949 døde den første mannens sønnesønn i den samme hagen. Av et lynnedslag.

Les flere merkelige tilfeldigheter på denne nettsiden

Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere