Helt vilt i Tid for mat

Milkshake med nonstop og sørlandschips, en "klin kokos" drink og helt vilt fra fryseren er noe av det Kjersti og Trond fikser til på kjøkkenet denne gang.

10.05.04 08:49

- Mange av oss har noe viltkjøtt liggende i fryseboksen, kanskje til og med litt langt nede, sier Kjersti som gav Trond en utfordring: Lag en god gryte der vi kan bruke dette frosne kjøttet en del av oss har liggende. Og Trond lar seg ikke be to ganger, velsmakende, lettlaget viltgryte på "nesten tradisjonelt vis" tryllet mesterkokken frem.

Milkshakes
Alle vet vi at milkshake er godt, og at du kan få den med jordbærsmak, sjokolade, banan og andre tradisjonelle ingridienser.

- Men viste du at du kan lage velsmakende milkshake med nonstop og sørlandschips? Det er helt sant, påstår Kjersti - som påstår at det smakte veldig godt.

- Dette er ikke noe revolusjonerende, sier Trond og fortsetter:

- En hver unge og tippekamptitter vet at Cola og Chips smaker godt sammen, søtt og salt, så hvorfor ikke milkshake med Non Stop og Sørlandschips?

Kjersti og Tronde viser deg fremgangsmåte og diverse varianter av milkshake.

En verdensmester i Singapor
Husker du Charles Tjessem? Kokken fra Rogaland som i fjor gikk hen og vant selveste Bocuse D`or prisen? Det man på folkemunne kaller verdensmesterskapet for kokker? Det var en glad og sliten kokk som den gang kunne ta det gjeve trofeet med seg hjem fra Lyon i Frankrike. Men hvordan har han det nå, ett år senere? Hva har denne tittelen gjort for ham og hans karriere?

Kjersti har vært i Singapor på den delen av klodens største mat- happening, for der var selvfølgelig Charles invitert i kraft av sin Bocuse s`or tittel.

Klin Kokos
Dersom Trond skal lage en drink med det klingende navnet "Klin Kokos", så skjønner vi at en av ingrediensene minst har med kokos eller Malibu og gjøre. Hvilke andre ingredienser som skal i mikseren ser du i denne ukes Tid for mat.

På TV 2 tirsdag 11. mai 2004 kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.