*Nettavisen* Nyheter.

Heltene som forsvant

De var store på 90-tallet, men forsvant helt fra stjernehimmelen og inn i andre yrker. Her ser du hva de gjør nå.

(Side2 :) At Arnold Schwarzenegger forsvant over til politikken som guvernør for California etter sine actionheltroller er relativt kjent for de aller fleste. Like kjent er det ikke hva som har skjedd med Gunther fra Friends, Jodie Sweetin fra Full House og hvor har det egentlig blitt av Yasmine Bleeth fra Baywatch. Vi har sett på de største stjernene fra nittitallet som forsvant helt og bort.

Se bilder av stjernene i karusellen nederst i saken

Phoebe Cates
Etter roller i Gremlins og Drop Dead Fred giftet Phoebe seg med Kevin Kline, og hun spilte i sin siste film i 2001. Phoebe er nå butikkeier på Manhatten. Butikken heter Blue Tree og selger gaveartikler, alt fra skateboard til smykker. Hun har to barn, Greta (12) og Owen (14) sammen med Kevin Kline.

Jamie Walters
Han var forlovet med Drew Barrymore og var den slemme kjæresten til Tori Spelling i Beverly Hills 90210. Nå er Jamie gift og har tre barn, og er brannmann i Los Angeles.

James Michael Tyler
Han var Gunther i Friends, men har gitt opp skuespillerkarrieren og har i stedet et internetshow som man finner på expandedbooks og spiller i bandet Silliputti.

Rick Moranis
Stjernen fra filmer som Kjære, jeg krympet barna har gitt opp helt karrieren som morsom nerd og har istedet satset på alternativ countrymusikk.

Klikk på bildet for å forstørre.


Lauren Lane

The Nanny, Serien som best huskes for den noe masete Fran Drescher hadde også C.C., hennes motstykke som hele tiden prøvde å ødelegge for Fran Fine. Lauren Lane ga opp sin skuespillerkarriere etter serien og ble foreleser ved Texas University.

Brad Renfo
En av de heteste tenåringsskuespillerne på 90-tallet i filmer som Sleepers og Apt Pupil ble arrestert som 18-åring da han prøvde å stjele en yacht, i 2005 ble han arrestert i det han prøvde å selge heroin.

Natasha Lyonne
American Pie-stjernen med de gode rådene ble arrestert i 2001 for å fyllekjøre. I 2004 ble hun arrestert for å ha truet med å seksuelt overfalle naboens hund, året etter ble hun innlagt på sykehus med heroinavhengighet og hepatitis C. Under kan du se et klipp fra henne i filmen But I'm a Cheerleader:

HTML EMBED

Yasmine Bleeth
Guttene siklet på henne i Baywatch, men etter kun to sesonger i serien Nash Bridges ble hun innlagt for heroinavhengighet. Hun sier at det hun jobber med nå er å ikke bruke narkotika.

Edward Furlong
Han ble skutt inn på stjernehimmelen etter at han spilte i Terminator 2, men i 2004 ble han arrestert etter å ha prøvd å fjerne levende humre fra en tank i et supermarked i Kentucky. Det var noen år etter at han hadde skilt seg fra sin 13 år eldre skuespiller-lærer som resulterte i en rettsak som varte i flere år. Under kan du se Edward i Terminator 2.

HTML EMBED

Jodie Sweetin
Den mellomste i Full House fikk ingen karriere etter serien og giftet seg i 2002 med en politimann. Etter at hun ble avhengig av narkotiske stoffer ble det skilsmisse. Hun sier selv at hun nå er rusfri.

Andre store stjerner som også har forsvunnet er River Phoenix, som døde av overdose i 1993, Chris Farley gjorde det samme i 1997, ett år før komikeren Phil Harman ble skutt av sin kone i søvne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.