RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemmelig bryllup i utlandet?

Sist oppdatert:
- Hehe, da kan jeg faktisk si ingen kommentar, ler Jan Thomas til Side2.

(SIDE2): Kjendisstylisten forteller til Side2 at han og Christopher Mørch Husby (19) har vært sammen i ett år når vi entrer januar 2009 - og det skal feires med en skikkelig ferietur.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hemmelig
Paret holdet forholdet hemmelig i to måneder før det nærmest eksploderte i kjendispressen mars i år. I sommer forlovet de to seg og Jan viser lett fram forlovelesringen han bærer på høyre finger.

- Den er fra Atlas-kolleksjonen til Tiffanys og jeg liker den så godt. Den er maskulin og veldig fin, sier en tydelig forelsket Jan Thomas til Side2.

Inni ringen er det gravert inn Din Christopher.

Gift?
I januar reiser paret på ferie sammen for å slappe av etter et hektisk år. Og i og med at det er ettårsjubileum på gang klarer ikke Side2 la være å spørre om de går med gifteplaner.

- Hehe, da kan jeg faktisk si ingen kommentar, ler Jan og ser lur ut.

Om han ikke vil ut med når et bryllup eventuelt skal stå, så er iallfall en ting helt klar - Jan ønsker seg barn.

- Å ja, det vil jeg ha! Jeg elsker babyer! Det ønsker jeg meg, sier han.

Les også: - Jan Thomas er forlovet

Les mer her: - Usexy med hans unge alder

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jul hjemme
Men før Jan tar ferie sammen med samboeren sin, er det duket for julehygge og feiring av Jans 42-årsdag andre juledag i Oslo. Jan og Christopher skal være verter for sine respektive familier.

- Vi skal ha jul sammen med hans familie på lillejulaften og så med min familie på julaften hjemme hos oss, forteller stylisten.

På menyen står pinnekjøtt og for stylisten som ikke spiser salt til daglig blir det godt å skeie ut med retten han minnes fra barndommens juletider.

- Faren min er fra vestlandet og på øya der jeg vokste opp var det pinnekjøtt som sto på menyen til jul. Så det gleder jeg meg til, forteller han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Arbeidsnarkoman
41-åringen har jobbet i modell- og kosmetikkbransjen i nesten 25 år og beskriver seg selv som en perfeksjonistisk arbeidsnarkoman. Men tusen planer på plakaten er det en hektisk hverdag, men nå Jan Thomas lært å roe seg ned og det takker han kjæresten for.

- Det Christopher har lært meg er å ta det med ro. Han slår av mobilen min i helgene og får meg til å slappe av. Det setter jeg mye mer pris på nå enn jeg noen gang har gjort tidligere, sier han.

Den unge kjæresten jobber for tiden med foto og Jan viser stolt fram bildene Christopher har tatt til hans to siste bøker.

- Han er reflektert og fin gutt med mange jern i ilden og fotografering er noe han brenner for akkurat nå. Bildene han har tatt til bokforsidene er jeg skikkelig fornøyd med, sier Jan stolt.

Les mer her: Boksuksess for Jan Thomas

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere