RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemmelige møter om Martine-saken

Oslo (NTB): Familien til Farouk Abdulhak har i hemmelige møter åpnet for at han kan stilles for retten i Storbritannia. Abdulhak er etterlyst for drapet på Martine Vik Magnussen i London i 2008.

En representant for familien har hatt møter med Kjell Magne Bondeviks Oslosenter, melder TV 2. Det har gitt nytt håp til Martines far, Odd Petter Magnussen. Han har jobbet utrettelig for å få datterens antatte drapsmann stilt for retten.

- Det har aldri foregått så mye i kulissene som i det siste halve året, sier Magnussen på vei inn til et møte med utenriksminister Espen Barth Eide (Ap). Tidligere har familien Abdulhak insistert på at en eventuell rettssak må holdes i Jemen, dit Farouk flyktet i 2008.

- Det som er så interessant nå, er at nå snakker begge parter kun om en løsning i England, sier Magnussen.

23 år gamle Martine Vik Magnussen ble funnet drept i kjelleren i bygget der Abdulhak bodde. Hun var student ved Regent's Business School i London da hun ble drept.

Også Kjell Magne Bondevik er blitt mer optimistisk med tanke på å få Abdulhak til Storbritannia, men minner om at det fortsatt kan komme tilbakeslag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere