RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemmelighetene på TV i høst

Sist oppdatert:
Klarer du ikke vente til favorittseriene dine kommer tilbake? Her er noen spoilere fra populære TV-serier.

(SIDE2:) Hva skjer i våre favorittserier framover? Entertainment Weekly (EW) avslører noen hemmeligheter.

Hvis du ikke vil vite hva som skjer, bør du slutte å lese nå, da vi avslører flere spoliere (hemmeligheter) fra kommende sesonger.

«Lost»
Innspillingen av den nye sesongen begynte denne uken og nye episoder kommer ikke før i januar. EW kan avsløre at vi vil bli kjent med mange nye karakterer, blant annet asiatiske Martha. Hun er en forsker som tar en pause etter å ha fått barn. TV-seerne får også vite mer om den mystiske Dr. Marvin Candle fra Dharma. En ny video dukker opp, og her avsløres det at han heter Pierre Chang og at han sender en beskjed til nåtiden fra 1970-tallet. I videoen høres babygråt, og det spekuleres i om Martha er Pierres kone.

«Gossip Girl»
EWs journalist skriver at Rufus og Vanessa muligens kommer til å bli sammen.

«Brothers & Sisters»
William Walkers sønn dukker opp i den nye sesongen. Ryan er tidlig i 20-årene, kjekk, sjarmerende og en typisk amerikansk gutt.

«Sarah Connor Chronicles»
Denne serien har premiere på TV3 førstkommende mandag. I USA er de snart klare for sesong to. Ifølge EW vil første episode by på skremmende bilder som vil gjøre mange redde for urinaler.

«One Tree Hill»
I løpet av den nye sesongen vil gjengen i «One Tree Hill» bli kjent med en uavhengig filmprodusent. EW skriver at en av Lucas romaner trolig vil bli filmatisert av produsenten.

«Dexter»
Den tredje sesongen av «Dexter» begynner i USA om en måneds tid. EW avslører ikke hva som skjer, men skriver at det vil være en ekstremt overraskende vri i første episode som vil få mye oppmerksomhet.

«Private Practice»
Siste episode av første sesong gikk på TV 2 denne uken. I første episode av andre sesong, sier Dell opp jobben på det private sykehuset. Han får nok av at folk ikke tar ham seriøst. Skuespiller Chris Lowell forteller EW at han var redd dette betydde at han fikk sparken, men han avslører at Dell kommer tilbake igjen.

«CSI»
EW har hørt rykter fra sikre kilder om at det skal bli hett mellom Wendy og Hodges. Ryktene sier også at Izzie vil møte den store kjærligheten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere