RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemmeligholdt «mistenkelig dødsfall»

Foto: Terje Lisødegård (Terje Lisødegård)
Sist oppdatert:
Nå etterforsker Kripos dødsfallet på Dombås.

Mandag 24. august fant hjemmehjelpstjenesten en kvinne død i en manns leilighet sentralt på Dombås i Dovre kommune. Politiet selv betegnet dette som et «mistenkelig dødsfall» og holdt saken hemmelig, skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Ingen siktet
Ovenfor Nettavisen presiserer politiet at det er ingen siktet i saken fordi man rett og slett ikke vet hvorfor kvinnen døde.

- Nå avventer vi resultatene fra den endelige obduksjonen og en rapport fra Kripos. Når denne kommer vet vi ikke, sier lensmann Anders Torvik til Nettavisen.

Han opplyser at den døde kvinnen var rundt 50 år og fra en nabobygd til Dombås. Mannen som disponerer den aktuelle leiligheten var ikke på stedet da kvinnen ble funnet.

- Et titall vitner er avhørt i saken og vi anser oss som ferdig med denne delen av etterforskningen, sier Torvik.

Fikk bistand
Kripos ble raskt koblet inn i saken.

- Det ble gjort funn under den foreløpige obduksjonen som gjorde at vi ville sjekke saken nærmere. Derfor kom åstedsgruppa i Kripos til Dombås, sier politibetjent Jørn Morten Sletta ved Lesja og Dovre lensmannskontor til GD.

Deres åstedsgranskere undersøkte leiligheten tirsdag 25. august og jobber nå med sine undersøkelser i Oslo. Kripos har ikke avgitt noen rapport så langt.

Skal ha slagskader
Siden den foreløpige obduksjonen ikke ga noe klart svar, vi politiet vente på den endelige obduksjonen og sammenholde den med Kripos sine tekniske undersøkelser.

GD skriver at de har fått opplyst at den døde kvinnen ha hatt slagskader, men presiserer at hun kan ha fått skadene ved et fall inne i leiligheten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere