RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hemsedal: Fant drept kvinne i fryseren

HER BLE HUN FUNNET: Politiet har sperret av området i Ulsåk i Hemsedal hvor den drepte kvinnen ble funnet mandag.
HER BLE HUN FUNNET: Politiet har sperret av området i Ulsåk i Hemsedal hvor den drepte kvinnen ble funnet mandag. Foto: Line Sandvik (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nå er ektemannen siktet for udåden.

Den norskirakiske kvinnen som ble funnet drept i Hemsedal mandag, var gjemt i en fryser, skriver VG.

Den siktede ektemannen (44) forlot Norge før drapet ble oppdaget. Ekteparet kom fra Nord-Irak til Norge som politiske flyktninger i 2009.

Den 34-årige kvinnen ble funnet drept i sitt eget hjem, en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal, der hun bodde sammen med ektemannen og deres to mindreårige barn.

Politiet ønsker ikke å kommentere VGs opplysninger om hvordan hun ble funnet, men fryseren er beslaglagt.

– Det er ikke uvanlig at politiet sikrer seg en rekke gjenstander på et åsted. Det har vi også gjort i denne saken, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til VG.

Hvordan kvinnen døde er ikke avklart, men hun vil bli obdusert fredag. Hun kan ha blitt drept så tidlig som i forrige uke. Torsdag møtte hun ikke opp på advokatkontoret der hun jobbet. Politiet vil ikke si noe om når hun sist ble sett.

Den siktede ektemannen er fortsatt på frifot, og politiet mener å vite med sikkerhet hvor han befinner seg. Ifølge VGs opplysninger, befinner han seg i et land som gjør utlevering til Norge vanskelig. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere