*Nettavisen* Nyheter.

Hengende glassvei i Kina knuste

Det innfelte bildet ble postet av en kinesisk kvinne via sosiale medier og skal vise den knuste delen av broen som er av samme typen som hovedbildet  som viset Tianyan-fjellet. Foto: Chinafotopress/privat (Getty Images)

Turist mistet mugge på glassgulvet. Nå er turistattraksjonen stengt.

I september åpnet en glassvei i Yuntai-fjellet i Kina. Flere lignende glassveier og broer har den siste tiden blitt åpnet i fjellene i Kina.

I forbindelse med Kinas ukelange feiring av nasjonaldagen, hvor man forventer at 532 millioner kinesere reiser på turer i hjemlandet, var det svært mange besøkende på glassveien i Yuntai.

Den 259 meter lange glassveien åpnet 20 september og henger rundt 180 meter over bakken.

Plutselig skal en del av broen ha knust og det oppsto panikk blant turistene, melder et øyenvitne ifølge Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under videoen.


En talsmann for utkikkspunktet i Yuntai bekrefter at en bit av glassveien knuste. Turistattraksjonen ble stengt som følge av uhellet.

- En turist mistet en stålmugge på gangveien. Men det var bare ett av de tre glasslagene som knuste, så det var ingen fare for turistene, understreker talspersonen til kinesiske People's Daily online.

Hver del av broen med tre lag glass skal tåle 800 kilo.

Klikk på bildet for å forstørre.

Glassbroer i forskjellige variasjoner har blitt svært populære i Kina den siste tiden.  Foto: Chinafotopress (Getty Images)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.