RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henger'n blir pensjonist

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Fredag var det slutt! Henger'n er heretter pensjonist. Det ble ubenhørlig feiret med arbeidskamerater, a-lagsspillere og andre tilstede i kafeteriaen på Valle.

BLOMSTER: Nybakt pensjonist Terje 'Henger'n' Hellerud ble hyllet med blomster og gaver fra arbeidskamerater og andre på Valle fredag. (Foto: Bjørn Olsen)
BLOMSTER: Nybakt pensjonist Terje "Henger'n" Hellerud ble hyllet med blomster og gaver fra arbeidskamerater og andre på Valle fredag. (Foto: Bjørn Olsen)
En av de største - hvis ikke den aller største - Vål'enga-legenden gjennom tidene takket av med lekne verbale kommentarer. Ha la heller ikke skjul på at pensjonisttilværelsen kom til å bli kortvarig.

- Det blir en tur til Frankrike, så er jeg nok tilbake på Valle igjen.
- Jeg har søkt om å få jobbe litt i tida som kommer, så får vi se, sa Terje "Henger'n" Hellerud, mens gode arbeidskamerater, spillere, trenere og venner i miljøet hygget seg med kaffe og kaker.

Terje «Henger’n» Hellerud har vært en institusjon i Vål'enga siden han spilte seg inn på a-lagene i fotball og ishockey i 50-åra. Han debuterte på VIFs ishockeylag i 1954, og ga seg i 1974. På a-laget i fotball debuterte han i 1957 og holdt det godt gående til sesongen 77. Det endte med 51 scoringer ifølge Jarle Teigøys pålitelig statistikk.

- En levende, uformell og herlig person. En jovial, svært hyggelig og klassisk representant fra det gamle bohemmiljøet, er omdømmet han tar med seg over i pensjonistene rekker.

De fleste av årene i Henger’ns liv har dreid seg om nettopp Vålerenga. Da Vallhall ble bygget ble det jobb der, og oppgavene har vært mange, som resepsjonist, sjåfør og tilrettelegger.

Sjøl om han nå blir pensjonist er det få som tror han klarer å holde seg unna i framtida.

Men mandag blir han i alle fall 67!!

Nå gleder vi oss til å lese det allerede avtalte portrett-intervjuet som Rønsen skal gjøre med han....
For Henger'n har sikkert et og annet på lager fortsatt!

DRAG PÅ DAMENE: Henger'n med alle damene i administrasjonen. (Foto: Bjørn Olsen)
DRAG PÅ DAMENE: Henger'n med alle damene i administrasjonen. (Foto: Bjørn Olsen)

DEN STØRSTE: Dagens A-lagspillere hyllet den største Enga-legenden gjennom tidene til lunsj på Valle fredag. (Foto: Lene Carr)
DEN STØRSTE: Dagens A-lagspillere hyllet den største Enga-legenden gjennom tidene til lunsj på Valle fredag. (Foto: Lene Carr)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere