*Nettavisen* Nyheter.

Henning Berg: - Uforståelig

Henning Berg forsto lite da dommeren ga Aalesund straffespark i søndagens kamp.

23.10.05 22:36

COLOR LINE STADION (TV 2 Nettavisen): AALESUND-LYN 1-1:

- Jeg føler Aalesund fikk litt hjelp av dommeren i dag, da han ga dem straffespark. Han kan umulig ha sett noen hands selv om han var godt oppe i situasjonen. At linjemannen som står lenger unna ser en hands og dømmer straffe, er for meg helt uforståelig. En plass må jo Tommy Berntsen ha hånden, og her er det helt klart ballen som søker hånden, sa Berg til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Soleklar straffe
Lasse Olsen som spilte ballen opp i hånden til Tommy Berntsen, er derimot sikker i sin sak.

- Jeg skulle bare tre ballen mellom to forsvarere, og Berntsen hindret helt klart pasningen med hånden. Soleklar straffe, mente Olsen.

Både Aalesund og Lyn var skuffet over resultatet i uavgjortkampen, men Lyn har på det nærmeste sikret seg bronsjemedaljene og dermed plass i Royal League i vinter.

- Er Lyn på vei mot noe stort i årene som kommer Henning Berg?

- Det kommer litt an på hva som skjer i vinter, både med oss og de andre lagene. Men jeg er helt klart fornøyd med utviklingen til laget. Jeg er fornøyd med at det ser ut til å gå mot bronsjeplassering. Men jeg er ikke fornøyd med resultatene i de siste to kampene, sier Berg til TV 2 Nettavisen.

Han synes Lyn var gode da de tapte mot Tromsø, og at de var gode søndag kveld også.

- Vi hadde presset i 2. omgang, og hadde fortjent å vinne, sier han.

Uenig og skuffet
Aalesund -trener Ivar Morten Normark hadde en litt annen oppfatning av kampen enn Berg.

- Vi har de fleste og de største sjansene, og burde avgjort dette i vår favør. Vi ville vinne i dag, og er skuffet. Det blir tøft borte mot Viking i siste kamp, innrømmet Normark. - Men vi går for seier der.

Også Lyns målscorer Jan Derek Sørensen var skuffet etter kampen.

- Vi burde vunnet kampen, men ett poeng er greit hvis det sikrer oss tredjeplassen. Vi sikter oss inn på bronsje nå. Det er målet, sa Sørensen før han la til: -Color Line er et fantastisk stadion, det er bare synd det ikke er en fotballbane her.

Med klar adresse til kunstgresset.

- Jeg håper jeg har spilt min siste eliteseriekamp på kunstgress, la han til.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag