Henning Holstad anker fengslingskjennelse

ANKER: Frp-politikeren og forretningsmannen Henning Holstad anker varetekstkjennelsen til lagmannretten. Dette bildet er fra 2007.

ANKER: Frp-politikeren og forretningsmannen Henning Holstad anker varetekstkjennelsen til lagmannretten. Dette bildet er fra 2007. Foto: Bjørn Sigurdsøn (NTB scanpix)

- Han føler seg hensatt til den gang han var fengslet i Afrika, sier forsvareren.

23.02.15 13:14

Frp-politikeren og forretningsmannen Henning Holstad anker varetekstkjennelsen til lagmannsretten, sier hans forsvarer Tom H. Glosimot til Nettavisen.

Holstad er siktet for grovt heleri av syv millioner kroner sammen med Imran Saber (37) i perioden 2005-2015.

Sammenligner forholdene med Afrika

– Vi har akkurat trykket på knappen og sendt anken. Holstad er indignert over at han ikke får lese sin egen anke. Han føler seg hensatt til den gang han var fengslet i Afrika, sier Glosimot til Nettavisen.

Politiadvokat Asmund Riegels ved Seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt ønsker ikke å kommentere anken overfor Nettavisen.

Nekter å la seg avhøre

Holstad, som ble pågrepet for to uker siden sammen med Saber, ble i Oslo tingrett fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.


Saber fikk beslaglagt passet sitt og ble løslatt etter to dagers avhør, men Holstad har til nå nektet å la seg avhøre.

Han har også nektet etterforskerne å undersøke deler av beslaget som ble gjort under ransakelsene på flere adresser tilknyttet ham.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.