RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henning Warloe aksepterte ikke narkostraff

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Stortingspolitiker Henning Warloe (H) fra Bergen nektet å godta påtalemyndighetens forslag til tilståelsesdom for bruk av narkotika. Nå blir det rettssak.

Romerike politidistrikt ville i sitt forslag til tilståelsesdom gi Warloe en straff på 18 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner. Dette er for strengt, mener Høyre-representanten.

I forbindelse med en større narkotikaaksjon på Romerike i mars i fjor tok politiet seg inn i stortingsleiligheten til Warloe i Oslo. Der fant politiet spor av narkotika.

En 31-årig venn av Warloe, som er pågrepet i saken, har hatt tilgang til leiligheten og har i avhør innrømmet å ha oppbevart narkotika der. 31-åringen står imidlertid fast på at Warloe ikke har visst noe om dette.

Selv var Warloe i Bergen da politiet tok seg inn i leiligheten hans, og ble først pågrepet dagen etter. Han innrømmet da sporadisk bruk av ulovlige rusmidler.

- Påtalemyndigheten mener at jeg skal dømmes til betinget fengselsstraff basert på en feilaktig påstand om at jeg skal ha kjøpt ulovlige rusmidler, sier Warloe til nettavisen na24. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere