RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henry mot Riise

Stjernemøte i august.

Tirsdag ble det klart at Norge tar imot Frankrike til privatlandskamp på Ullevaal stadion 11.august. Landslagssjef Egil Olsen er meget fornøyd.

- Dette var gode nyheter. Jeg ønsket meg en attraktiv motstander som skulle fylle opp Ullevaal og Frankrike er i den kategorien. Det blir veldig morsomt å få en slik kamp, sier han til fotball.no.

Vålerengas Kristofer Hæstad har spilt seg inn i landslagstroppen igjen i høst og kan se frem mot et fransk stjernemøte til høsten.

- Det er viktig for oss å få så mange kamper som mulig frem mot kvaliken. At vi i tillegg får sjansen til å møte et slikt lag er bra, sier Drillo.

Drillo vurderer franskmennene på følgende måte.

- Frankrike har ikke imponert meg i VM-kvalifiseringen og hadde nylig problemer mot Irland. Men de er uansett et av lagene som kan vinne VM og det er ikke umulig at vi får en medaljevinner på besøk, fortsetter han.

Det er kun et forbehold. Dersom Norge og Frankrike havner i samme pulje i EM-kvalifiseringen under trekningen i februar, vil denne kampen bli utsatt på ubestemt tid. NFF er uansett veldig fornøyde med å få franskmennene på besøk.

- Vi er veldig glad for å få en motstander i verdenstoppen til Ullevaal. Frankrike har flere internasjonale klassespillere som er attraktivt for publikum. Ikke minst er det viktig for landslaget å møte topp motstand før EM-kvalifiseringen starter opp høsten 2010, sier konstituert generalsekretær i NFF, Erik Loe, til fotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere