RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henter sjef til SEB Privatbanken

Sist oppdatert:
Landsjef for SEB i Norge, Mads H. Syversen, har nå "stjålet" en av topplederne i Storebrand Bank til å lede SEB Privatbanken
Fellesmøtet mellom representantskapet og styret i SEB Privatbanken ASA har i dag ansatt Tore Hopen (34) som ny adm. direktør for banken. Hopen hentes fra stillingen som finansdirektør i Storebrand Bank.

- SEB Privatbanken har en sterk posisjon i sin nisje i det norske markedet. Vi setter mye inn på å utvide bankens virksomhet i Norge. Tore Hopen har riktig bakgrunn for å lede den videre utviklingen av banken. Derfor er jeg godt fornøyd med at han takket ja til vårt tilbud, sier landsjef for SEBs virksomheter i Norge og styreformann i SEB Privatbanken, Mads H. Syversen i en kommentar.

Han vil erstatte Karl Moursund som har sagt opp sin stilling etter at Privatbanken ble kjøpt opp i fjor av SEB.

Tore Hopen er utdannet ved Sjøkrigsskolen og har en MBA fra RSM Erasmus University. Han har arbeidet hos JPMorgan Chase i London og har vært assisterende direktør for forretningsmessig styring i Storebrand ASA.

SEB Privatbanken ble etablert i 2000, har en forvaltningskapital på 8,5 milliarder kroner og 15.000 kunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere