RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Henter toppsjef fra Ventelo

Sist oppdatert:
Eirik Lunde er blitt ansatt som ny administrerende direktør i Norges største leverandør av IP-telefoni.
Ifølge en børsmelding fra Telio er Eirik Lunde er ansatt som ny administrerende direktør i i teleselskapet. Lunde kommer fra tilsvarende stilling i teleselskapet Ventelo. Lunde har også bakgrunn fra Bluecom og Catch, og var tidligere norgessjef i Dell.

- Lunde er riktig mann for Telio. Han kjenner bransjen og vil utvikle selskapet videre til nye nivåer, sier Telios styreleder, Erik Osmundsen.

- Jeg ser frem til med meget stor entusiasme å overta jobben som toppsjef i Norges ledende tilbyder av bredbåndstelefoni. Telio er et spennende selskap som på kort tid har skapt seg en unik posisjon som markedsleder i det norske markedet for bredbåndstelefoni. Jeg har merket meg at Telio har meget høy kundetilfredshet som naturligvis er veldig viktig, og jeg har stor tro på at selskapet vil ha gode muligheter for fortsatt kraftig vekst i antall nye abonnenter og lansering av nye spennende tjenester i tiden fremover.

- Vi er glade for å ha funnet en ny administrerende direktør så raskt, sier Osmundsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere