*Nettavisen* Nyheter.

Her angriper BB-Sami

Ny BB-deltaker sa han gikk imellom da da andre sloss. Videoen viser noe annet.

25.02.06 03:06

(SIDE2): Mandag skrev Side2 om de fire nye deltakerne som ble sendt inn i Big Brother-huset.

To av de nye deltakerne var norske og en av dem var Sami Alem (26). I presentasjonen av han på Big Brothers offisielle nettsider står blant annet følgende:

Sami er en sporty type med interesser som basketball og dansing. Han har også drevet med kampsport og mener at hans største svakhet er det at han kan bli veldig sint.

Det som ikke er kjent er imidlertid at han er dømt for vold. Alem var i 2001 involvert i en grov voldsepisode på Aker Brygge, skriver Dagbladet.no. Ovenfor avisen bekrefter informasjonsdirektør i TVNorge Jens-Petter Gjelseth at de kjenner til dommen.

TVNorges kjennskap til dommen er basert på hva Alem selv har fortalt. Konfrontert med at Alem ble dømt til 90 dagers fengsel, hvorav 5 dager ble trukket fra på grunn av varetektsfengsling ble informasjonsdirektøren ifølge Dagbladet overrasket.

- Dette er helt nytt for oss. Vi har bare forholdt oss til det Sami har fortalt oss, og det han har fortalt var at han gikk i mellom da de andre begynte å slåss, sier Gjelseth som nå vil burdere saken på nytt, til Dagbladet.

Fredag formiddag opplyser Gjelseth til Side2 at det foreløpig ikke er avgjort om Alem nå blir tatt ut av Big Brother-huset.

- Det er foreløpig ikke tatt noen avgjørelse på dette. Vi har en intern diskusjon om det nå. Han har sonet straffen sin, og bør derfor få muligheten til å leve videre som normalt, men en avgjørelse er ikke tatt, sier Gjelseth til Side2.

Han vil ikke kommentere om en eventuell utkastelse av Sami Alem vil få konsekvenser for de andre to deltakerne i Big Brother som også har en kriminell fortid.

Episoden Sami Alem var innblandet i på Aker Brygge fikk mye omtale. Film fra overvåkningskameraer viste hvordan en 29 år gammel mann ble slått i bakken. Filmen viser hvordan Sami Alem går løs på offerets kamerat slik at han ikke får hjulpet 29-åringen.

Den brutale volden sjokkerte hele landet, og ble vist på TV 2-nyhetene. Den sjokkerende videoen ser du ved å klikke på lenken under.

Kamerabildene viste at han prøvde å reise seg men ble hindret av blant annet karatespark i ansiktet. Offeret ble liggende bevisstløs i 5-7 minutter skriver Dagbladet. Alem var ikke hovedtiltalt, men ble dømt for psykisk medvirkning til grov vold

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag