RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Her angriper prinsen sin tjener

Foto: Foto (Youtube)
Sist oppdatert:
Det som skal være prinsens angrep på sin tjener ble fanget opp av et overvåkingskamera. Nå er han tiltalt for drap.

Den 34 år gamle saudiarabiske prinsen er tiltalt for å ha drept sin nære tjener, 32 år gamle Bandar Abdulaziz, på et hotellrom i London etter et voldsomt angrep i februar, ifølge britisk påtalemyndighet.

32-åringen ble funnet død på luksushotellet i Marylebone i sentrum av London 15. februar i år. Nå må prinsen svare for seg i retten, der han er tiltalt for drap. Påtalemyndigheten mener de to hadde et seksuelt forhold. Selv benekter tiltalte at han er homofil og sier de to var venner og likeverdige, rapporterer BBC News.

Filmet av overvåkingskamera
Angrepet, som står sentralt i rettssaken, ble fanget opp av et overvåkingskamera på hotellet.

Saud Abdulaziz Bin Nasir Al Saud, som er barnebarn av kong Abdullah bin Abdulaziz Al Saud av Saudi Arabia, var tidligere i år i London i forbindelse med en lengre ferietur som også omfattet besøk i Marokko, Maldivene og flere europeiske byer, skriver CNN.

Delte hotellrom
Prinsen reiste sammen med Bandar Abdulaziz, som påtalemyndigheten beskriver som prinsens assistent eller tjener. De to mennene delte hotellrom, var på handletur sammen og besøkte barer og nattklubber.

Ifølge tiiltalen skal Bandar Abdulaziz ha blitt utsatt for uker med fysiske og seksuelle overgrep, skriver avisa The Daily Mail på nett.

- Dette dreide seg om et mye mer komplisert forhold enn tiltalte har vært villig til å innrømme, og det hadde en undertone av misbruk over seg, utalte aktor Jonathan Laidlaw.

Prinsen skal først ha forsøkt å dekke over sporene etter drapet og forklarte at Bandar Abdulaziz var utsatt for et ran. Senere endret han sin forklaring og innrømmet å ha forvoldt hans død, men nektet seg skyldig i drap, skriver Daily Mail.

Her er overvåkingsvideoen:

Her er et nyhetsinnslag om saken:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere