RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Petter Tenstad (procycling.no)

Her arrangeres NM i 2014

Sist oppdatert:
Sammenfaller med grunnlovsjubileum.

Neste vår er grunnloven 200 år. Norges Cykleforbund (NCF) vil hedre dette ved å legge NM Landevei 2014 til Eidsvoll.

Eidsvoll SK har årlig arrangert Eidsvollrittet, og i forbindelse med det også hatt norgescupen i sine hender.

Fra 22-.29. juni neste sommer, vil de også få besøk av Thor Hushovd, Edvald Boasson Hagen, Lars Petter Nordhaug og resten av norgeseliten.

- Vi er svært fornøyde med at Eidsvoll SK har vist interesse og nå har tatt på seg å arrangere NM i 2014. Kombinasjonen av grunnlovsjubileet (1814-2014) og et sykkel-NM er spennende. Vi gleder oss til sykkelfest på Eidsvoll i juni neste år, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen i en pressemelding.

Det eneste som foreløpig er klart i programmet er at fellesstarten for menn og kvinner elite vil bli arrangert søndag 29. juni.

I tillegg skal det sykles gateritt, fellesstart m/k junior, U23 og tempoøvelser i de samme klassene. Alle ritt med unntak av gaterittet vil ha start- og målgang ved Eidsvollsbygningen.

- Det er et stort arrangement som innebærer mye mer enn bare vår klubb. Vi skal samarbeide med Eidsvoll 1814, og ha start- og målområde der med unntak av i gateløpet, sier leder i arrangementskomiteen i Eidsvoll SK, Kjetil Torp, til lokalavisen EUB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere